top of page

BOENDE I FLORENS

Uteservering

BO BRA

Vill du bo fint och veta vem du hyr av. Boka ditt boende genom mig. Jag har ett antal olika boenden till ditt förfogande.

Casa Santa Maria ligger i det charmiga kvarteret San Frediano, söder om floden Arno i Florens. I kvarteret som har ett trevligt folkliv hittar du utmärkta Trattorie, Enoteche, Pizzerie och barer. Matmarknader och hantverkarnas "botteger" blandas med historiska monument, museer och kyrkor. Kvarteret är känt som det äkta och genuina i Florens.

 

Casa Santa Maria, är ljus, luftig, smakfullt inredd, helt nyrenoverad och ligger på en lugn gata med fin utsikt över stadens takåsar. Casa Santa Maria består av två sovrum, det ena med en dubbelsäng och det andra med två enkelsängar som kan göras om till dubbelsäng. Lägenheten har en matplats/vardagsrum och kök samt badrum med duschkabin.  Lägenheten ligger på tredje våningen, utan hiss men med cirka 40 trappsteg.

Utrustad med: luftkonditionering, värme, gratis internet, tv, tvättmaskin, hårtork, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare, kyl och frys.

Husdjur eller rökning är inte tillåtet

10 min från Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio och Uffizi Galleriet.

15 min från Duomo och tågstationen Santa Maria Novella.

e-mail: bodiljacobssonfi@gmail.com

mobil: +39 338 9599594

1.jpg
bottom of page