top of page

UNDERBARA BRÖLLOP I TOSCANA

Skärmavbild 2023-01-05 kl. 10.38.52.png

BRÖLLOP

Symbolisk vigsel i Toscana.

Funderar ni på att gifta er i Toscana så har ni tänkt rätt!

Toscana erbjuder fantastiska platser för att fira just ditt bröllop - ett vackert landskap, intressant kultur, underbar mat och utsökta viner.

En symbolisk vigsel är ett vackert sätt att fira er kärlek, en personlig ceremoni som hyllar er union på ett vackert och romantiskt sätt. Tillsammans med er planerar jag ceremonin i detalj enligt era önskemål.

Det är en stor lycka att få viga, en stor ära att ta del av ett unikt och viktigt ögonblick mellan två personer. Vi skapar en ceremoni som handlar om just ert möte och er kärlek, och vad som gör er till ett unikt bröllopspar.

Jag samarbetar med en professionell weddingplanner i Toscana som tar hand om alla detaljer för ett större sammanhang.

Vi genomför tillsammans en symbolisk och vacker vigselceremoni med era vänner och familjer på någon av Toskanas alla fantastiska platser.

 

GODA VITSORD

1 / 4

” Vi gifte oss en varm junidag och Bodil var vår vigselförrättare. Vi berättade om oss och hur vi blev vi, Bodil ställde de rätta frågorna.

I vigsel var det glädje och det var tårar, glädjetårar! Vi kunde inte ha önskat oss en godare vigselförrättare än henne. Det kändes så jordnära och naturligt, precis som vi önskat oss!

 

Vi är oändligt tacksamma för att Bodil var med och gjorde vår dag så speciell och fantastiskt fin”!

CHRISTINE OCH SVENN-ARILD

Vitsord
bottom of page